به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، مراسم تقدیر از داوطلبین سلامت با حضور  دکتر علیرضا عسکری رئیس دانشگاه علوم پزشکی ، دکترنجفی معاون بهداشت دانشگاه ،400 نفر از داوطلبین سلامت شهر و روستا و جمعی از کارکنان معاونت بهداشت در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی فسا برگزار شد.

در این مراسم رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا با اشاره به شعار امسال روز داوطلب سلامت ("توسعه مشارکت داوطلبین سلامت در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر" )بیان داشتند : مشکلی که امروز جامعه و نظام سلامت با آن دست در گریبان است ناشی از بد غذا خوردن ، چاقی، دیابت ، بیماریهای قلبی عروقی و  بیماریهای غیر واگیر است که عمر موثر افراد جامعه را بسیار کاهش داده است و لازم است با آموزش مداوم به داوطلبین سلامت و عموم مردم از وارد شدن صدمات ناشی از بیماریهای غیر واگیر به جامعه پیشگیری کنیم.

دکتر علیرضا عسکری با تقدیر از زحمات داوطلبین سلامت در سال 95 گفتند :ایجاد معاونت اجتماعی وزارت بهداشت در سالهای اخیر با هدف استفاده از ظرفیتهای گروه ها و نهاد های مردمی برای پیشبرد اهداف سلامت بوده است و می توان داوطلبین سلامت را یکی از بهترین نمونه های مشارکت مردمی در بخش سلامت و اجتماع دانست.

در ادامه این مراسم خانم فهیمه راستباف مسئول واحد بیماریهای غیر واگیر در خصوص ضرورت غربالگری شنوایی نوزادان و اطلاع رسانی این موضوع توسط داوطلبین سلامت به عموم مردم سخنرانی کردند.

در پایان این مراسم بهداوطلبین سلامت نمونه شهرستان،خانم ها رقیه نصیری و فرشته رنجبر ، مربیان نمونه داوطلبین سلامت خانم ها سمیه عباسی و منصوره روستا و داوطلبین متخصص ادارات خانم های سعیده خائف از اداره امور عشایر و الهام مظلومی از جهاد کشاورزی توسط رئیس و معاون بهداشت دانشگاه لوح تقدیر و هدایایی اهداء شد.