جلسه هماهنگی پیشگیری و کاهش مخاطرات چهارشنبه آخر سال با حضور معاون بهداشت دانشگاه ،  مسئول و کارشناسان واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر، نماینده اداره آموزش وپرورش ، مسئول آتش نشانی شهر فسا ، نمایندگان سپاه پاسداران ، اورژانس ، و مسئول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایا معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه راه های پیشگیری از بروز مخاطرات احتمالی ، کاهش آسیب و اطلاع رسانی به عموم مردم در خصوص خطرات ناشی از بکار گیری مواد منفجره و محترقه در چهارشنبه آخر سال مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد آتش نشانی فسا با همکاری اداره آموزش و پرورش در مدارس شهرستان  کلاسهای آموزشی در زمینه کاهش آسیب برگزار کند و معاونت بهداشت دانشگاه نیز با نصب بنرهای هشدار دهنده در سطح شهر و  از طریق شبکه های اجتماعی به عموم مردم در این زمینه اطلاع رسانی نماید و سپاه پاسداران نیز در سطح پایگاه های بسیج و سازمان تبلیغات اسلامی در مساجد به مخاطبان خود آگاهی بخشی کنند.

همچینین مقرر گردید یگانهای امدادی اورژانس ، آتش نشانی ، نیروی انتظامی در نقاط پرتردد و پر مخاطره شهر مستقر شوند تا ضمن پیشگیری از بروز حوادث به سرعت به مصدومین احتمالی امدادرسانی کنند.

اخذ تعهد توسط اداره صنعت ، معدن ، تجارت از اصنافی  که اقدام به فروش اقلام آتش بازی می کنند برای پیشگیری از فروش اقلام غیر مجاز از دیگر مصوبات این جلسه بود.