به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت جلسه هماهنگی درون بخشی هفته سلامت سال 96 با شعار " افسردگی بیا با هم حرف بزنیم "  با حضور دکتر مجید نجفی ، معاون بهداشت دانشگاه و مسئولین واحدهای ستادی معاونت بهداشت و با محوریت واحد بهداشت روان برگزار شد .

در ابتدای این جلسه معاون بهداشت دانشگاه ، با تقدیر از تلاشهای مسئولین واحدهای ستادی معاونت بهداشت در سال 95 بر لزوم برنامه ریزی و اجرای باشکوه و اثربخش هفته سلامت 96 تاکید کردند.

در ادامه : دکتر سید محمد حسین اجاقی مسئول واحد سلامت روان در خصوص اهمیت و دلایل سازمان جهانی بهداشت برای انتخاب شعار پیشگیری از افسردگی در سال 2017 صحبت کردند و هرکدام از مسئولین واحدهای ستادی نیز نظرات و پیشنهادات خود را برای برگزاری بهتر هفته سلامت بیان کردند.

جلسه هماهنگی کمیته شهرستانی هفته سلامت 96 نیز با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، مسئول و کارشناسان واحد بهداشت روان  ، مسئولین و نمایندگان سازمان  هلال احمر و سازمان ورزش و جوانان ، بهزیستی ، آموزش و پرورش و سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد .

در این جلسه در خصوص برگزاری برنامه های هفته سلامت در سطح شهرستان فسا با هدف آموزش و اطلاع رسانی به عموم مردم در زمینه پیشگیری و درمان افسردگی هماهنگی های  لازم به عمل آمد.