به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه هم اندیشی معاونت بهداشت و بخشداران مناطق مختلف شهرستان فسا با موضوع ارائه خدمات بهداشتی در مناطق شهری و روستایی فسا  با حضور دکتر مجید نجفی معاون بهداشت دانشگاه ، خانم دکتر علیزاده معاون فنی ،خانم دکتر فرهمندپور مسئول ستاد گسترش شبکه ، مهندس کاری معاون اجرایی ، مهندس حیدری مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت و آقای عسکری زاده بخشدار شیبکوه و آقای بصیرت بخشدار نوبندگان برگزار شد .

در ابتدای این جلسه دکتر مجید نجفی ضمن تشریح عملکرد سال 95 معاونت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی فسا در ارائه خدمات بهداشتی –درمانی در بخشهای مختلف شهرستان  از همکاری بخشداران با معاونت بهداشت  تقدیر و تشکر کردند و تداوم و نزدیک تر شدن این همکاری ها بخصوص در زمینه جلب مشارکتهای مردمی و خیرین سلامت را برای بخش سلامت و بهبود خدمات بهداشتی – درمانی راهگشا دانستند.

در ادامه آقای عبدالمحمد عسکری زاده بخشدار شیبکوه خدمات ارائه شده در شهرستان فسا را بی نظیر توصیف کرد وگفت : وضعیت بهداشتی – درمانی در منطقه شیبکوه بسیار خوب است و هیچ انتقادی درزمینه سلامت وجود ندارد.

ایشان از زحمات و تلاشهای ریاست و  معاون بهداشت دانشگاه بخاطر ارائه خدمات موثر در این بخش تشکر کردند.

آقای علی بصیرت بخشدار نوبندگان نیز با ستایش از عملکرد دانشگاه علوم پزشکی فسا در شرایط سخت کشور و در زمان تحریم ها گفت : کمترین دغدغه در بین ادارات و ارگانها در بخش نوبندگان مربوط به بخش بهداشت و درمان است و این خدمات در زمانی که کشور شرایط سخت تحریم را پشت سر می گذارد قابل تقدیر است .

بخشدار نوبندگان هدایت مشارکتهای مردمی در جهت تامین تجهیزات بهداشتی - درمانی را در رفع مشکلات بهداشتی موثر دانستند.

در ادامه معاونین فنی ، اجرایی و مسئول ستاد گسترش در خصوص اقدامات انجام شده در زمینه ارتقاء خدمات بهداشتی درمانی در شهرستان فسا گزارش دادند و راهکارهای همکاری بیشتر معاونت بهداشت و بخشداری ها را برای ارائه خدمات بهتر بیان کردند.

در پایان این جلسه اقدامات انجام شده در زمینه ارائه خدمات بهداشتی –درمانی در ایام نوروز به اطلاع بخشداران رسید.