یا مقلب القلوب و الابصار، یا مدبر الیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال ، حول حالنا الی احسن الحال

همکاران گرامی با درود و سلام فراوان ، تقارن خجسته و افتخار آفرین به هنگامه تازه شدن طبیعت زیبای خداوندی و سرآغاز بهار دل انگیز و فرا رسیدن عید نوروز باستانی را حضور شما همکاران ارجمند و خانواده های معزز تبریک و تهنیت عرض می نمایم .

سال 1395 را با کوله باری از خاطرات و لحظات تلخ و شیرین اما توام با موفقیت ، سلامت و امید به آینده ای روشن تر و پربارتر پشت سر نهادیم و اینک با توسل و توکل به الطاف و عنایات باریتعالی انشاءا.. سال 1396 سالی پر ثمر ، شکوفا ، بالنده و سرشار از رحمت ، نعمت و توفیقات الهی خواهد بود .

شایسته می دانم از زحمات شبانه روزی و تلاشهای خستگی ناپذیر فرد فرد شما عزیزان و سروران گرانقدر که موجب اعتلا و پیشبرد اهداف عالیه معاونت بهداشت گردید صمیمانه قدردانی و سپاسگزاری نموده و از خداوند متعال برای همگان تندرستی ، عزت ، سرافرازی ، سلامتی ، شادکامی و موفقیت در تمامی امور مسئلت نمایم .

هر روزتان نوروز ، نوروزتان پیروز

دکتر مجید نجفی - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا