به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همایش روز دندانپزشکی و سالگرد طرح تحول سلامت دهان و دندان روز دوشنبه 23 فروردین ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار شد.

در حاشیه این همایش نمایشگاه دستاوردهای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در حوزه بهداشت دهان و دندان برپا شد که واحد بهداشت دهان و دندان معاونت بهداشت دانشگاه نیز با برپایی غرفه ، دستاوردهای دانشگاه علوم پزشکی فسا را در این حوزه به نمایش عموم گذاشت.

در بازدیدی که دکتر سیاری معاون بهداشت وزارت بهداشت از غرفه دانشگاه علوم پزشکی فسا داشتند دکترنجفی ، معاون بهداشت دانشگاه و دکتر محمودی مسئول واحد بهداشت دهان و دندان در خصوص اقدامات انجام شده توسط دانشگاه علوم پزشکی فسا در اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان در شهرستان فسا گزارشی ارائه نمودند که دکتر سیاری از زحمات و تلاشهای انجام شده در این حوزه  تقدیر و تشکر کردند.