دکتر سید محمد حسین اجاقی مسئول واحد بهداشت روان در خصوص برنامه هایی  که توسط معاونت بهداشت در هفته سلامت 96 اجرا خواهد شد گفت : به منظور بزرگداشت هفته سلامت که از 1 الی 7 اردیبهشت ماه با شعار "افسردگی ، بیا حرف بزنیم" نامگزاری شده است  برنامه های آموزشی متنوعی با محوریت واحد بهداشت روان معاونت بهداشت در مناطق شهری و روستایی شهرستان فسا اجرا خواهد شد .

مسئول واحد بهداشت روان افزود : اولین برنامه این هفته که شنبه 2 اردیبهشت ماه برگزار خوهد شد مراسم نواخت زنگ سلامت در یکی از مدارس شهرستان فسا با همکاری معاونت بهداشت و اداره آموزش و پرورش است .

یکشنبه 3 اردیبهشت ماه برنامه بازدید از بیماران اعصاب و روان بیمارستان دکترعلی شریعتی توسط معاون بهداشت و مسئول و کارشناسان واحد بهداشت روان انجام می گیرد.

دوشنبه 4 اردیبهشت ماه همایش غلبه بر افسردگی با حضور عموم مردم در محل سالن اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام می شود.

5  لغایت 8 اردیبهشت ماه تئاتری با موضوع افسردگی بیا حرف بزنیم با همکاری گروه تئاتر شهرستان فسا در سالن ارشاد به روی صحنه خواهد رفت .

مسئول واحد بهداشت روان افزود : غرفه سلامت روان در بخشداری زاهد شهر و مرکز بهداشتی درمانی ششده و همچنین در سالن ارشاد شهر فسا بر پا خواهد شد و در خصوص بهداشت روان به عموم مردم اطلاع رسانی خواهد شد.

کلاسهای آموزشی این هفته ویژه زوجهای جوان در مرکز جامع سلامت موسی بن جعفر (ع) و کارگاه آموزشی ویژه پزشکان ، بهورزان ، مراقبین سلامت و دانشجویان پرستاری و روحانیون شهرستان در این هفته برگزار خواهد شد.

دکتر اجاقی ، نصب بنر با موضوع پیشگیری از افسردگی در سطح شهر و روستا و توزیع بسته های آموزشی را از دیگر برنامه های این هفته ذکر کردند.