به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، اولین کارگاه کشوری آموزش تب مالت بر اساس مدل shep (مدل جامع سیستماتیک آموزش و ارتقاء سلامت ) در دو روز با حضور کارشناسان مبارزه با بیماریها از دانشگاههای علوم پزشکی ، ادارات جهاد کشاورزی و دامپزشکی شهرستان های شیراز ، بوشهر، لرستان، ایلام ، جهرم ، فسا ، لار  و گراش  در سالن روزبهان دانشگاه علوم پزشکی فسا برگزار شد.

در مراسم افتتاحیه این همایش دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه ضمن تقدیر از واحد مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت و  سایر دستندرکاران برگزاری این همایش گفت : برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر علاوه بر نقش مهم آموزش ، نیاز به هماهنگی های بین بخشی نیز بسیار حائز اهمیت است و بدون هماهنگی بین بخشی همه ی ادارات دستندرکار در زمینه پیشگیری از بیماریهای زئو نوز نظیر جهاد کشاورزی ، دامپزشکی و دانشگاه های علوم پزشکی نمی توان این بیماریهای را کنترل و عوارض آن را کاهش داد.

معاون بهداشت دانشگاه افزود : در بخش درمان نیاز به گایدلاین های منطقه ای داریم و برخی از دستورالعمل های جهانی در بخش درمان ممکن است در منطقه ما نتیجه مطلوب را نداشته باشد که در این بخش نیاز به آموزش به پزشکان و کادر درمان وجود دارد.

دکتر کریمی ، با تقدیر از دکتر نورآبادی مبتکر مدل آموزشیShep گفت: با اطلاعاتی که بنده دارم این طرح بسیار موفق بوده است و در سراسر کشور در حال پیگیری می باشد و اجرای این طرح در زمینه آموزش سلامت قابل تقدیر می باشد.

پس از برگزاری مراسم افتتاحیه ،کارگاه های آموزشی در زمینه تب مالت بر اساس مدلShep توسط اساتید کشوری، آقایان دکتر نورآبادی مبتکر مدل آموزشی  Shep ، دکتر رضایی کارشناس اداره مراقبت بیماریهای واگیر  وزارت بهداشت و خانم دکتر بنکدار کارشناس برنامه تب مالت وزارت بهداشت برگزار شد.