به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، کمیته بهداشت کارگروه سلامت در حوادث و بلایا با حضور اعضاء در معاونت بهداشت تشکیل جلسه داد.

در ابتدای این جلسه دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه گفت : تیم های بهداشتی باید آمادگی لازم را در همه زمانها برای مقابله با بلایای احتمالی داشته باشند تا در صورت نیاز اقدامات نظارتی ، بهداشتی و عملیاتی  را به موقع انجام دهند.

در ادامه مهندس منوچهر جوکاران کارشناس مسئول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایا ضمن تقدیر از حضور به موقع اعضای کارگروه در این جلسه که به صورت غیر منتظره تشکیل شده بود ، گفت : ابلاغ رابطین و کارشناسان بلایا برای تمامی مراکز بهداشتی درمانی توسط معاون محترم بهداشت و کارگزینی صادر شده است و از این به بعد در تمامی مراکز بهداشتی درمانی کارشناسان بلایا مستقر خواهند بود.

در این جلسه توانمندی و آمادگی نیروهای بهداشتی در پاسخ سریع در زمان بروز بلایا مورد ارزیابی قرار گرفت و مقرر گردید مراکز بهداشتی درمانی شبانه روزی به سیستم برق اضطراری و تجهیزات اطفاء حریق مجهز شوند.