به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه هماهنگی بهداشت محیط با موضوع تشدید بازرسی ها در ماه مبارک رمضان در واحد بهداشت محیط برگزار شد.

دراین جلسه که با حضور دکتر جلال کریمی و مسئول و کارشناسان بهداشت محیط معاونت بهداشت برگزار شد ، دکتر کریمی بر بازرسی دقیق از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان و همچنین بازرسی از آشپزخانه ها و سلف سرویس های اماکن جمعی مانند ، دانشگاه ها و بیمارستانها تاکید کردند ایشان همکاری برون بخشی با سایر ادارات شهرستان نظیر دامپزشکی و جهاد کشاورزی را برای تامین غذای سالم برای شهروندان را ضروری دانستند.

مهندس مجتبی کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط با تاکید بر رسالت بهداشت محیط در حفظ سلامت شهروندان بخصوص در ماه مبارک رمضان گفت : در ماه مبارک رمضان امسال مثل سالهای گذشته ، بازرسی ها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ، مساجد و حسینه ها و همچنین قنادی ها و آشپزی ها به صورت شبانه روزی و تشدید شده انجام خواهد شد و با متخلفین از اصول بهداشتی برخورد قانونی می شود .

در این جلسه در خصوص ثبت اطلاعات در سامانه جامع بازرسی سلامت محیط و کار  توسط بازرسین بهداشت محیط، تامین وسیله نقلیه جهت بازرسیها و تامین سخت افزار و نرم افزار مورد نیاز برای بازرسان بهداشت محیط بحث و تبادل نظر شد .