به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه هماهنگی پیشگیری از تب کریمه کنگو با حضور دکتر جلال کریمی ، معاون بهداشت دانشگاه ، مسئولین و کارشناسان واحد های مبارزه با بیماریهای واگیر و بهداشت محیط ، سوپر وایزر کنترل عفونت بیمارستان ولی عصر و رئیس اداره دامپزشکی فسا برگزار شد.

خانم دکتر آیدا باغبان مسئول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت در این خصوص گفت : با توجه به شروع فصل گرم سال و فعالیت کنه ها و امکان انتقال بیماری تب کریمه - کنگو به انسان و همچنین بروز این بیماری در برخی از استانهای همجوار و اینکه در شهرستان فسا پرورش دام به صورت گسترده ای انجام می شود، ضرورت هماهنگی های بین بخشی جهت پیشگیری از این بیماری با همکاری سایر ارگانهای دخیل وجود دارد ، در همین راستا این جلسه هماهنگی در معاونت بهداشت برگزار شد.

دکتر باغبان افزود، دراین جلسه مقرر گردید :

1.  جهت پیشگیری از ابتلای قصابان و سلاخان به بیماری تب کریمه کنگو ، واحد بهداشت محیط و اداره دامپزشکی کلاس های آموزشی لازم را برگزار شود .
  2. اداره دامپزشکی نظارت بر کشتارگاه شهرستان فسا  را تشدید نماید.
  3. بیمارستان و مراکز بهداشتی درمانی گزارش موارد مشکوک ابتلا به این بیماری را به صورت فوری به معاونت بهداشت گزارش دهند.
  4. واحد مبارزه با بیماریها با همکاری اداره دامپزشکی آموزش های لازم را به پزشکان ارائه نمایند .
  5.  با توزیع پمفلت و  نصب بنر در اماکن عمومی به عموم مردم در خصوص پیشگیری از بیماری اطلاع رسانی شود .
  6. بهورزان در مناطق روستایی به دامداران ، قصابان و روستاییان  در زمینه پیشگیری از این بیماری  آموزش دهند.