پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، در راستای تشدید بازرسی ها در ماه مبارک رمضان کارشناسان بهداشت محیط به صورت سرزده از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس نظیر قنادی ها ، آشپزی ها و رستورانهای بین راهی شهرستان فسا بازدید می کنند.

در این بازدید ها سلامت روغن استفاده شده در تهیه زولبیا و بامیه با دستگاه های پرتابل سنجیده می شود و بهداشت آشپزیها مورد بررسی قرار می گیرد.

بازدید های شبانه از رستورانهای سطح شهر فسا به خصوص رستورانهای بین راهی نیز در 48 ساعت گذشته از اقدامات بهداشت محیط برای صیانت از سلامت مردم شریف فسا بود .

تشدید بازرسی ها تا پایان ماه رمضان به صورت شبانه – روزی ادامه خواهد یافت.