به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، کلاس آموزشی پیشگیری و درمان آسم با هدف آموزش به پزشکان و پرسنل معاونت های بهداشت و درمان در سالن نحوی دانشگاه برگزار شد.

خانم فهیمه راستباف مسئول واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت در این خصوص گفت : آسم يكي از شايعترين بيماري هاي مزمن در كودكان و بزرگسالان است و بر اساس آمار سازمان بهداشت جهاني 334 ميليون نفر از مردم دنيا به بيماري آسم مبتلا هستند و متأسفانه شيوع اين بيماري در بسياري از كشورهاي جهان و از جمله كشور ما در حال افزايش است. بر همين اساس به منظور آگاهی بخشی بیشتر در خصوص بيماري آسم ، عوامل خطر و پيشگيري از آن ، کلاس بازآموزی جهت پزشکان ، پرسنل معاونتهای بهداشت و درمان، با حضور استاد ارجمند آقای دکتر غلامپور در سالن نحوی دانشگاه برگزار شد.

دراین کلاس آموزشی  نحوه ی پیشگیری از حملات آسم ، درمان و مراقبت از بیماران به فراگیران آموزش داده شد و در پایان به سوالات آنها پاسخ داده شد .