دکتر جلال کریمی به همراه جمعی از مدیران معاونت بهداشت از مراکز بهداشتی درمانی منطقه شیبکوه بازدید کردند. در این بازدید ها ، مراکز بهداشتی درمانی زاهد شهر ، میانشهر و خانه های بهداشت نصیرآباد ، میانشهر و آخرین خانه بهداشت جنوب غرب شهرستان فسا در روستای حسین آباد پشت چک بازدید شدند.

معاون بهداشت دانشگاه و هیات همراه ضمن بررسی روند انجام امور بهداشتی و درمانی در این مراکزو خانه های بهداشت ، با کارکنان و مراجعین به این مراکز گفتگو کردند و مسایل و مشکلات موجود و میزان رضایتمندی اهالی را جویا شدند.

در حاشیه این بازدیدها دکتر جلال کریمی با شهردار میانشهر نیز دیدار کردند و در خصوص همکاری های مشترک در زمینه سلامت گفتگو کردند.

معاون بهداشت دانشگاه همچنین در جلسه تقدیر از دو نفر از بهورزان بازنشسته خانه بهداشت میانشهر که توسط مسئول مرکز بهداشتی درمانی میانشهر تدارک دیده شده بود شرکت و از زحمات 30 ساله این عزیزان تقدیر کردند.