به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، به مناسبت هفته پیشگیری از سوانح و حوادث (13 لغایت 20 مرداد)، کارگاه آموزشی پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی در معاونت بهداشت برگزار شد.

خانم زاعپور کارشناس سلامت جوانان معاونت بهداشت و مدرس این کارگاه در این زمینه گفت :در کنار بیماریهای قلبی و عروقی ، دیابت ، سرطان و بیماریهای مزمن ریوی یکی از عوامل مهم مرگ و میر به خصوص در گروه سنی 18 تا 29 سال که جمعیت مولد و آینده ساز کشور تلقی میشود حوادث ترافیکی است.

خانم زارعپور افزود : میزان مرگ و میر به واسطه حوادث حمل و نقل  در مردان 5 برابر زنان است و 90 درصد حوادث ترافیکی به عوامل انسانی باز میگردد و این موضوع نیاز به آموزش و تغییر فرهنگ را نشان می دهد و باید به صورت ویژه ای مورد توجه قرار گیرد در همین راستا با همکاری واحد سلامت جوانان معاونت بهداشت  و سازمان هلال احمر شهرستان فسا کلاس آموزشی در زمینه پیشگیری از حوادث و سوانح ترافیکی و کمک های اولیه برای مراقبین سلامت شهرستان فسا برگزار شد.