خانم سحر کرم نژاد مسئول واحد بهداشت خانواده معاونت بهداشت در این خصوص گفت : با توجه به اهمیت تغذیه کودکان تا 2 سال اول زندگی با شیر مادر و در راستای فرهنگ سازی تغذیه کودکان با شیر مادر جشنواره شیر مادر با حضور مادران و کودکان شیر خوار در مرکز جامع سلامت موسی بن جعفر (ع) ، مرکز جامع سلامت شماره 3 و پایگاه بهداشتی شماره 8 برگزار شد .

در این جشنواره ضمن ارائه آموزش های سلامت در زمینه اهمیت و نحوه ی تغذیه کودکان با شیر مادر به مادران موفق در این زمینه جوایزی اهداء گردید.

مسئول واحد بهداشت خانواده افزود : راه اندازی غرفه شیر مادر به مدت یک هفته وتوزیع رسانه های آموزشی به مادران شیرده وباردار در مکانهای مختلف شهر ، اطلاع رسانی از طریق رسانه های آموزشی شامل توزیع پمفلت نصب بنر و پوستر و برگزاری جلسات آموزشی برای  مادران  در مراکز وپایگاه های بهداشتی از دیگر برنامه های واحد بهداشت خانواده در هفته بزرگداشت تغذیه با شیر مادر بود.