کمیته بیماریهای حاد تنفسی با تاکید بر مراقبت حجاج و  مراسم اربعین در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت تشکیل جلسه داد.
در این جلسه که با حضور دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه،خانم دکتر علیزاده ، معاون فنی ،مسئول و کارکنان واحد مبارزه با بیماریها ، خانم دکتر محبی معاون غذا و دارو ، نماینده معاونت درمان ،اورژانس،مسئولین بیمارستان ولیعصر و شریعتی ،متخصصین عفونی و اطفال برگزار گردید، پیرامون آموزش به حجاج و خانواده های آنها جهت پیشگیری از بروز بیماریهای حاد تنفسی و آمادگی همه بخشها برای مراقبت و گزارش دهی هر چه بهتر تاکید شد.
لازم به ذکر است که حجاج گرامی و اطرافیان آنها در صورت بروز علائمی مانند تب بالای 38 درجه،سرفه،تنگی نفس،گلودرد،لرز،ضعف،بی حالی،اسهال ،استفراغ و هرگونه علائم غیر طبیعی تا 2 هفته بعد از بازگشت از سفر حج به نزدیک ترین مرکز بهداشتی درمانی محل اقامت خود می بایست مراجعه نمایند.