به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، با نزدیک شدن به اول مهر و شروع خرید کیف و لوازم التحریر توسط دانش آموزان ، کارشناسان واحد غیر واگیر معاونت بهداشت با حضور در کیف فروشی های سطح شهر ، در زمینه انتخاب کیف و کوله پشتی مناسب به دانش آموزان  و والدین مشاوره ارائه نمودند .

آقای حسین محمدی فر کارشناس واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر و کارشناس استئوپروز معاونت بهداشت در این خصوص گفت :کوله پشتی و کیف وسیله ای است که هر روز توسط دانش آموزان مورد استفاده قرار می گیرد و انتخاب صحیح یا غلط آن و نحوه صحیح استفاده از آنها می تواند اثرات خود را بر روی دانش آموزان به جا بگذارد .

کارشناس مبارزه با بیماریها افزود :وزن کوله پشتی ،نحوه بستن آن ، زمان حمل کوله از جمله عواملی هستند که می توانند موجب تغییر در ستون فقرات ، اختلالات اسکلتی – عضلانی شود ، با انتخاب کوله پشتی استاندارد که دارای بندهای تنظیم شوند در پشت و کمر باشد ، همچنین دارای وزن مناسب به صورتی که کوله یا کیف به همراه نوشت افزار درون آن دارای حداکثر 10درصد وزن بدن باشد می توان تا حد زیادی از مشکلات اسکلتی – عضلانی دانش آموزان جلوگیری کند.در همین راستا کارشناسان واحد غیر واگیر معاونت بهداشت با حضور در کیف فروشی های سطح شهر با ارائه مشاوره و توزیع پمفلت به دانش آموزان و خانواده های آنها در خرید کیف و کوله پشتی مناسب کمک کردند.