به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت  جلسه هم اندیشی بهداشتی با حضور معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ، شهردار فسا و جمعی از مدیران معاونت بهداشت در دفتر دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه دکتر کریمی با تشریح فعالیتهای هر کدام از واحدهای معاونت بهداشت در زمینه حفظ سلامت شهروندان فسایی گفت : بسیاری از فعالیتهای معاونت بهداشت و شهرداری فسا دارای  اهداف مشترکی است و می تواند همکاری های نزدیکی بین معاونت بهداشت و شهرداری فسا وجود داشته باشد.

سپس مسئولین واحدهای گسترش شبکه ، بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای و مدیریت و کاهش خطر بلایا زمینه های مشترک همکاری و مشکلات بهداشتی شهرستان را مطرح کردند که در مورد هر کدام از این مسایل بحث و هم اندیشی شد.

مهندس براتی شهردار فسا ضمن تشریح فعالیتهای شهرداری شهر فسا در زمینه تامین بهداشت شهروندان فسایی بر همکاری برون بخشی شهرداری با معاونت بهداشت تاکید کرد.

پس از این جلسه با حضور فرماندار شهرستان فسا در معاونت بهداشت ایشان به همراهی دکتر جلال کریمی از واحدهای مختلف این معاونت بازدید کردند و روند انجام امور اداری و خدمت رسانی را مورد پایش قرار دادند.