به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه پدافند غیر عامل کارگروه بهداشت با حضور دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه ، مهندس جوکاران مسئول واحد مدیریت و کاهش خطر بلایا و مسئولین واحد های ستادی معاونت بهداشت برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهندس منوچهر جوکاران در خصوص فعالیتهای انجام شده در زمینه مدیریت و کاهش خطر بلایا در شهرستان فسا گزارشی را به اعضای کارگروه ارائه کردند.

سپس دکتر کریمی معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به آمادگی برای پیشگیری از زیانهای ناشی از بلایا گفت :  پیش بینی حوادث احتمالی قبل از وقوع آنها ، بسیار دارای اهمیت است و یکی از تفاوت کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه همین موضوع است .

دکتر کریمی افزود:پیش بینی ، برنامه ریزی و خلاقیت در چگونگی پیشگیری از بلایا می تواند ، از بروز خسارات جانی و مالی به صورت چشمگیری پیشگیری کند .

در ادامه این جلسه نقاط مهم و آسیب پذیرشهرستان و دانشگاه علوم پزشکی در زمان بروز بلایا مورد بررسی قرار گرفت و بر تسریع ساخت ساختمان جدید معاونت بهداشت برای رفع یکی از نقاط حیاتی آسیب پذیر در مدیریت بلایا تاکید شد.