به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، به مناسبت روز جهانی قلب ، ایستگاه سلامت قلب توسط واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت در مصلی نمازجمعه فسا برپا شد .

در این ایستگاه کارشناسان واحد مبارزه با بیماریها ضمن اندازه گیری توده بدنی و فشار خون نمازگزاران جمعه در زمینه سلامت قلب و چگونگی پیشگیری از بیماریهای قلبی – عروقی به مراجعه کنندگان مشاوره سلامت ارائه نمودند.

حجت الاسلام جمال زاده امام جمعه فسا نیز در خطبه های نمازجمعه ضمن تقدیر از تلاشهای کارکنان معاونت بهداشت در حفظ سلامت عمومی جامعه ، با اشاره به شعار امسال روز جهانی قلب :"همه با هم برای سلامت قلب " ، گفتند : بر اساس آمار مقامات بهداشتی هر ساله 17/5 میلیون نفر در جهان به علت بیماریهای قلبی و عروقی می میرند که می توان با داشتن رژیم غذایی مناسب ، تحرک بدنی و عدم مصرف دخانیات از بروز بیماریهای قلبی – عروقی پیشگیری کرد .