پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ،  به مناسبت روز جهانی غذا 24 مهرماه جشنواره غذای سالم در مرکز بهداشتی درمانی فدشکویه  برگزار شد.

در این جشنواره  20 نفر از بانوان روستای فدشکویه با تعداد 35 نوع غذا شرکت کردند که پس از داوری توسط کارشناس تغذیه از نظر سلامت غذا ، طعم و شکل ظاهری به آشپز بهترین غذا جایزه اهداء گردید .

در این مراسم آقایان آریا کارشناس بهبود تغذیه و ارشدی نژاد کارشناس بیماریهای غیرواگیر در خصوص تغذیه مناسب و مصرف متعادل نمک ، شکر و چربی ها به شرکت کنندگان در جشنواره آموزش دادند .