به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت جلسه هم اندیشی و هماهنگی هفته دیابت 19-25 آبانماه با موضوع دیابت زنان وشعار " حق ما داشتن آینده ای سالم " با حضور دکتر جلال کریمی و مسئولین واحد های ستادی معاونت بهداشت برگزار شد.

دکتر جلال کریمی در این جلسه با اشاره به بیماری دیابت و اهمیت تشخیص زود هنگام آن گفت : دیابت یک بیماری خاموش است که افراد در مراحل اولیه از بیماری خود بی اطلاع هستند و زمانی متوجه آن می شوند که بیماری پیشرفت زیادی کرده است ، به همین دلیل تشخیص زود هنگام بیماری و بالا بردن سواد سلامت جامعه برای پیشگیری از این بیماری یا تشخیص زود هنگام آن بسیار دارای اهمیت است.

در ادامه این جلسه آقای عبدا.. عزیزی کارشناس واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر دستورالعمل وزارت بهداشت در خصوص برگزاری هفته دیابت را تشریح کردند و در خصوص برنامه های اجرایی در این هفته هم اندیشی و هر کدام از مسئولین واحدهای ستادی نظرات خود را ارائه نمودند.

روز شمار هفته دیابت سال 96 :

19 آبان: مادران محور تغذیه سالم  پیشگیری از دیابت در خانواده

20 آبان:آموزش اساس پیشگیری از دیابت