به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، مراسم رونمایی از دستگاه اتو آنالایزر بیوشیمی اهدایی توسط خیر سلامت به مرکز بهداشتی درمانی نوبندگان با حضور پدر شهید بزرگوار اسماعیل کمالی ، دکتر جلال کریمی ،جمعی از مدیران معاون بهداشت و مسئولین شهر نوبندگان برگزار شد.

مهندس مجتبی دیانت مسئول مرکز بهداشتی درمانی نوبندگان در این خصوص گفت :در این مراسم تجهیزات آزمایشگاهی اهدایی توسط خانواده شهید اسماعیل کمالی به مرکز بهداشتی درمانی نوبندگان شامل دستگاه اتوآنالایزر بیوشیمی و تجهیزات جانبی آن به صورت رسمی رونمایی شد .

با راه اندازی این تجهیزات تمام آزمایشات مورد نیاز اهالی محترم بخش نوبندگان در مرکز بهداشتی درمانی نوبندگان قابل انجام خواهد بود و دیگر نیازی به مراجعه به شهر فسا نیست.

دکتر جلال کریمی ،معاون بهداشت دانشگاه نیز با تقدیر از این اقدام خداپسندانه خانواده شهید کمالی این کار بزرگ را یک حرکت ماندگار دانستند و برای این شهید گرانقدر انقلاب اسلامی آرزوی علو درجات و برای خانواده ایشان آرزوی سلامتی کردند.

در حاشیه این مراسم جشن بازنشستگی خانم مشکانی ،بهورز خانه بهداشت نوبندگان نیز برگزار شد و دکتر کریمی به پاس 30 سال خدمت صادقانه ایشان با اهداء لوح تقدیربه این بهورز خدوم از زحمات ایشان تقدیر کردند.