به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، مرکز مشاوره ازدواج "نوید زندگی" با حضور هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی فسا و نمایندگانی از دادگستری شهرستان فسا ، اداره بهزیستی و فرمانداری ویژه فسا افتتاح شد .

خانم سحر کرم نژاد مسئول واحد سلامت خانواده معاونت بهداشت در خصوص این مرکز مشاوره گفت : در راستای برنامه ملی کاهش و کنترل طلاق و در جهت توانمند سازی زوجین و ارتقاء آگاهی آنان مرکز مشاوره نوید زندگی با همکاری ، دانشگاه علوم پزشکی فسا ، اداره بهزیستی و دادگستری شهرستان فسا در مرکز جامع سلامت حضرت موسی بن جعفر (ع ) واقع در خیابان فلسطین ایجاد شد.

کرم نژاد افزود : در این مرکز، آموزش و مشاوره در سه زمینه ، مسایل حقوقی و مذهبی ، مباحث بهداشت جنسی و باروری و روان شناسی زن و مرد ، به ترتیب توسط کارشناسان دادگستری ، معاونت بهداشت و اداره بهزیستی به زوج های جوان ارائه می گردد.

مسئول واحد بهداشت خانواده خاطرنشان کرد : سابقا تنها 2 ساعت کلاس مشاوره ازدواج برای زوجهای جوان برگزار می شد و با افتتاح مرکز مشاوره نوید زندگی ، زمان مشاوره به 6 ساعت ارتقاء یافته است.