کلاس آموزشی "تغذیه صحیح در کودکان 2 تا 6سال" توسط واحد تغذیه معاونت بهداشت برای آموزش به والدین کودکان مهد کودک رسالتبرگزار شد.

زینب همت دار مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت  در این خصوص گفت : تغییر و اصلاح عادات غذایی در کودکان نه تنها باعث تضمین سلامتی آن‌هامی‌شود، بلکه بر اخلاق، رفتار و تمرکزشان در مدرسه نیز تأثیرمی‌گذارد.اهمیت تغذیه مناسب در کودکان بیشتر از بزرگسالان است و عوارض ناشی از کمبود عناصر  ضروری در کودکان ، معمولاشدیدتر و جبران ناپذیرتر می باشد.
 وی افزود :در این کلاس آموزشی آقای آریا ، کارشناس ارشد تغذیه معاونت بهداشت راهکارهای بهبود تغذیه کودکان را به والدین آموزش دادند ، ایشان با تاکید بر اهمیت مصرف صبحانه ومیان وعده در رشد هوشی و تعدیل وزن کودکان، خاطر نشان کردند که گام اصلیبرای اصلاح الگوی غذایی کودکان این است که ابتدا والدین الگوی غذایی خود را اصلاح نماید.