به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، نمایشگاه ازدواج مناسب ،سالم و پایدار توسط واحد آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت در دانشکده مهندسی دانشگاه  فسا برگزار شد .

خانم ویدا لیمویی مسئول واحد آموزش و ارتقاء سلامت معاونت بهداشت در خصوص این نمایشگاه گفت : در راستای سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه جمعیت و خانواده به عنوان یکی از راهبردهای تشویق جوانان به ازدواج و همچنین برنامه های وزارت بهداشت در زمینه حفظ سلامت جسم، روح و روان انسان نمایشگاه " ازدواج مناسب ، سالم و پایدار در دانشگاه دولتی فسا برگزار شد .

خانم لیمویی افزود : در این نمایشگاه آلبوم پوستر ، کتابچه و متون آموزشی در زمینه ضرورت ازدواج سالم  ، تسهیل و ترویج تشکیل خانواده ، سلامت جسم و روان و نحوه ی تعامل زوجین با یکدیگر به نمایش گذاشته شد و کلاس آموزشی در این خصوص نیز برای دانشجویان در دانشکده مهندسی برگزار شد.

گفتنی است : در دومین روز از این نمایشگاه دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی از این نمایشگاه بازدید کردند و نحوه ی برگزاری نمایشگاه را مورد پایش قرار دادند ، این نمایشگاه در هفته های آتی در سایر دانشگاه های فسا نیز برپا خواهد شد.