پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

مهندس مجتبی کرمی منش مسئول واحد بهداشت محیط معاونت بهداشت در این خصوص گفت :برابر بخشنامه  وزارت بهداشت عرضه محصولات لبني سنتي خارج از محل توليد بعلت عدم امكان پيگيري مشكلات بهداشتي بوجود آمده دراثر مصرف اين محصولات توسط شهروندان و همچنين مشكلات بهداشتي در حين فرآوري و انتقال ، در خواربارفروشي ها و ساير مراكز عرضه مواد غذايي كه فاقد مجوز عرضه اينگونه محصولات مي باشند ممنوع مي باشد. همچنین برابر دستورالعمل اجرائي بازرسي بهداشتي از مراكز تهيه توليد توزيع نگهداري حمل و نقل و فروش مواد خوردني و آشاميدني وزارت بهداشت لازم است تمامي مراكز مجاز عرضه لبنيات سنتي كه مشمول شناسه وپروانه ساخت نمي باشند و به صورت كاملا سنتي اقدام به تهيه وعرضه محصول مينمايند بر روي برچسب تمامي ظروف عرضه محصولات خود مشخصات ماده11 مواد خوردني وآشاميدني شامل نام واحد توليدي ،آدرس ، تاريخ توليد ، شرايط نگهداري وتركيبات تشكيل دهنده را درج نمايند .

کرمی منش افزود : در صورت عدم انجام اين اقدام توسط متصديان مذكور با متخلفين برابر مقررات رفتار ميگردد.