به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، همایش پیشگیری از کم تحرکی توسط واحد  مدارس و سلامت جوانان و واحد بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت و  همکاری آموزش و پرورش ششده و قره بلاغ در موسسه فاطمیه روستای امیرحاجیلو برگزار شد.

خانم فاطمه زارعپور مسئول واحد مدارس و سلامت جوانان معاونت بهداشت در این خصوص گفت : باتوجه به مستندات نگران کننده درخصوص میزان فقرحرکتی وکاهش فعالیت بدنی نوجوانان ودانش آموزان،مداخلات جدید و پایدار برای افزایش فعالیت بدنی این گروه ضروری است.

زارعپور افزود : یکی از مداخلات مدرسه محور در خصوص افزایش فعالیت بدنی دانش آموزان و نوجوانان، طرح تمرینات کششی درکلاس می باشدکه در ضمن آن دانش آموزان، همراه با تغییر موقعیت نشستن در پشت میز و نیمکت، با مطالبی در خصوص مهارت های زندگی سالم و اهمیت فعالیت بدنی مطلوب در زندگی آشنا می شوند و  به تدریج آگاهی های لازم و نگرش مثبت در انجام فعالیت بدنی روزانه را پیدا می کنند.هدف این طرح آموزش و نهادینه کردن فعالیت بدنی مطلوب در دانش آموزان است  و با عملیاتی شدن این طرح،  شیوه زندگی سالم از منظر رفع کم تحرکی برای نسل آینده و خانواده های آنها تحقق خواهد یافت.  و اگر بخواهیم  رسالت این برنامه را در یک جمله خلاصه کنیم باید بگوییم : "دانش آموزان و نوجوانان باید روزانه 60 دقیقه فعالت بدنی متوسط و شدید داشته باشند."در همین راستا همایش پیشگیری از کم تحرکی  با همکاری معاونت بهداشت و آموزش و پرورش ششده و قره بلاغ  جهت معلمین پایه های چهارم پنجم و ششم و مربیان تربیت بدنی در موسسه فرهنگی مذهبی فاطمیه امیرحاجیلو برگزار شد .

در این همایش که با حضور رییس آموزش و پرورش قره بلاغ و جمعی از مسئولین ستادی و کارشناسان معاونت بهداشت برگزار شد ، تمرینات کششی بر اساس پوستر و الگوی ارسالی توسط وزارت بهداشت به حاضرین در جلسه آموزش داده شد و مهندس خضرایی کارشناس بهداشت حرفه ای در زمینه نقش رعایت اصول ارگونومی در کلاس و تاثیر آن بر سلامت اسکلتی -عضلانی دانش آموزان به حاضرین در جلسه آموزش دادند.

مسئول واحد بهداشت مدارس خاطرنشان کرد ،این طرح با همکاری آموزش و پرورش در سه منطقه فسا،شیبکوه و ششده و قره بلاغ جهت دانش آموزان سه پایه چهارم ،پنجم و ششم در حال اجرا می باشد  .