جلسه هماهنگی درون بخشی بسیج ملی تغذیه سال 96 با شعار "چاقی یا سلامتی انتخاب با شماست" با حضور دکتر کریمی، معاون بهداشت دانشگاه، مهندس کاری معاون اجرایی و مسئولین واحدهای ستادی معاونت بهداشت ، با محوریت واحد تغذیه برگزار شد .

در ابتدای این جلسه معاون بهداشت دانشگاه، با تاکید بر هر چه بهتر برگزاری شدن برنامه های بسیج ملی تغذیه ، اصلاح الگوی تغذیه جامعه را یکی از مهمترین موضوعاتی دانستند که باید مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه خانم زینب همت دار مسئول واحد تغذیه با تشریح روز شمار بسیج ملی تغذیه، برنامه های پیشنهادی جهت اجرا در دو هفته بسیج ملی تغذیه را جهت هم اندیشی به حاضرین در جلسه ارائه نمودند و هرکدام از مسئولین واحدهای ستادی ، نظرات و پیشنهادات خود را برای برگزاری بهتر برنامه های بسیج ملی تغذیه بیان کردند.

برنامه های بسیج ملی تغذیه با تنظیم فعالیت های آموزشی و پیشگیرانه، از 15 لغایت 30 دی ماه به مدت 2 هفته در شهرستان فسا همزمان با دیگر نقاط کشور اجرا می شود.