پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

 به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت  جشنواره غذاهای دریایی با حضور جمعی از اهالی زاهد شهر و کارشناسان تغذیه معاونت بهداشت و شیلات برگزار شد .

زینب همت دار مسئول واحد تغذیه معاونت بهداشت در این خصوص گفت: با توجه به اهمیت ماهی و غذاهای دریایی و فواید آن و لزوم قرار گرفتن غذاهای دریایی در سبد غذایی خانوار ، جشنواره طبخ صحیح ماهی و غذاهای دریایی جهت فرهنگسازی در زمینه مصرف ماهی و محصولات دریایی در زاهدشهر برگزار گردید.

در این جشنواره آقای آریا کارشناس ارشد تغذیه و خانم دیده دار کارشناس ارشد شیلات ضمن تشریح فواید مصرف ماهی و غذاهای دریایی ، بصورت عملی نحوه صحیح پاک کردن، مزه دار کردن و طبخ ماهی را با حاضرین در جشنواره آموزش دادند. سپس شرکت کنندگان در جشنواره اقدام به پخت غذاهای دریایی بر اساس آموزشهای داده شده کردند و به گروه های که ماهی را طبق اصول تغذیه به شیوه صحیح طبخ نمودند جوایزی اهدا گردید.