به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، کارگاه آموزشی اثرات ترازهای بالای صوت بر شنوایی کارگران صنایع با حضور کارشناسان بهداشت محیط وحرفه ای معاونت بهداشت و صنایع فسا در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشت برگزار شد .

مهندس سید تورج خضرایی مدرس این کارگاه با تشریح ترازهای مختلف صوتی و اثرات آن بر روی شنوایی گفت : آلودگی های صوتی در ترازهای بالای 85 دسی بل باعث اثرات  مستقیم روی دستگاه شنوایی شامل افت شنوایی موقت و در صورت تماس طولانی مدت سبب ایجاد افت دائم شنوایی می گردد.

مهندس خضرایی افزود :با توجه به مخاطرات ناشی از انتشار صداهای آزار دهند و ارتعاشات ناشی از ماشین آلات و دستگاه ها در صنایع و اثرات بهداشتی ناشی از آنها ، کارگران و کسانی که در معرض این عوامل محیطی قرار می گیرند حتما  باید از وسایل حفاظت فردی استفاده نمایند.