به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت، خانه بهداشت دولت آباد سه چاه با حضور معاون فرماندار فسا ، بخشدار نوبندگان ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا و اعضای شوراهای اسلامی شهر نوبندگان و روستای دولت اباد سه چاه ، افتتاح شد .

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن تبریک دهه فجر ، دستاوردهای انقلاب اسلامی را مرهون جان فشانی شهدا  و فداکاریهای ملت ایران وامام خمینی (ره) دانستند و افزودند ، رسالت ما در حوزه سلامت پیشگیری از بروز بیماری است و حرکت در این مسیر می تواند برای حوزه درمان بسیار مثمر ثمر باشد .

معاون بهداشت دانشگاه افزود : در ایران الگوی بیماریها از بیماریهای واگیر به طرف بیماریهای غیر واگیر در حال تغییر است و سیاستهای وزارت بهداشت نیز به سمتی می رود که به وسیله پیشگیری از بروز بیماریهای غیرواگیر از ابتلای مردم به این بیماریها پیشگیری شود و نیازی به درمان پیدا نکنند.

دکتر کریمی حرکت به سمت جامعه امن را نیازمند همکاری بین بخشی وزارت بهداشت با سایر نهادها نظیر جهاد کشاورزی دانست.

در ادامه آقای منشی، معاون فرماندار فسا با تقدیر از اجرای طرح تحول سلامت توسط دولت تدبیر و امید ، این طرح را باعث برداشته شدن هزینه های هنگفت درمانی از دوش مردم و کاهش نگرانی بیماران در زمینه هزینه های درمانی دانست و از کارهای انجام شده توسط وزارت بهداشت و دستندرکاران اجرای این برنامه در دانشگاه علوم پزشکی فسا تقدیر کردند.

لازم به ذکر است خانه بهداشت دولت آباد سه چاه با پوشش 296 خانوار روستاهای دولت آباد ، دشت خان گلی و نصرت آباد گلچین به 1274 نفر از اهالی این سه روستاها خدمات بهداشتی ارائه می نماید.