به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، همایش سالانه داوطلبین سلامت با حضور رئیس و معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا و 400 نفر از داوطلبین سلامت شهرستان فسا ، با شعار " داوطلب سلامت ،سفیر سلامت محله "در سالن اجتماعات اداره فرهنک و ارشاد اسلامی شهر فسا برگزار شد .

در این همایش دکتر خالقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی فسا با حائز اهمیت دانستن کار داوطلبین سلامت در ارتقاء سلامت جامعه  گفت : اگر بخواهیم جامعه ای سالم و توسعه یافته داشته باشیم باید مردم را در حوزه سلامت مشارکت دهیم و داوطلبین سلامت به عنوان تجلی مشارکت مردمی در این حوزه ، نقش پیش قراولان آگاهی بخشی در حوزه سلامت را بر عهده دارند.

دکتر خالقی افزود :کار داوطلبین سلامت  مجاهدت در راه خداست ، این عزیزان وقت خود و خانواده خود را صرف ارتقاء سلامت و آگاهی بخشی جامعه می کنید واین کار قطعا در نزد خداوند متعال دارای اجر است و شما باید قدر خود و جایگاه خود را بدانید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی آگاهی بخشی به مردم را برای حفظ سلامت نیاز امروز جامعه دانست و گفت : در حال حاضر برخی از افراد سودجو به اسم طب اسلامی و ایرانی در جامعه مشغول به کلاهبرداری هستند و با ترویج مطالب خلاف واقع مردم را غرق در خرافات می کنند و نقش داوطلبان سلامت در مسیر آگاه سازی مردم دارای اهمیت ویژه ای می باشد.

دکتر خالقی خاطرنشان کرد : داوطلبین سلامت می توانند نقش انتقال دهنده  مشکلات و مسایل بهداشتی جامعه به دستندرکاران حوزه سلامت را نیز ایفا کنند تا مسئولین با افق دید وسیعتری به مشکلات و مسایل حوزه سلامت بنگرند.

دکتر کریمی افزود : ورود داوطلبین سلامت در حوزه بیماریهای غیرواگیر بسیار موثر بوده است و در بیماریهای نوپدید و بازپدید نیز میتواند بسیار موثر باشد که نیاز است واحد آموزش سلامت دراین حوزه وارد شده و آموزش های لازم را به داوطلبان سلامت ارائه نماید .

معاون بهداشت دانشگاه افزود : الگوی بیماریها از سمت بیماریهای جسمانی به سمت بیماریهای روانی در حال تغییر است و امروز در جهان حدود 53 درصد انسانها مبتلا به افسردگی و اضطراب هستند که داوطلبین سلامت می توانند در زمینه کاهش این آمارها کارهای خوبی را انجام دهند .

دکتر جلال کریمی خاطرنشان کرد: در سال 95 ، 8023 نفر با عنوان سفیر سلامت با معاونت بهداشت همکاری داشته اند که امروز به 15871 نفر سفیر سلامت رسیده است که با همکاری شما عزیزان محقق شده است و میتواند نقش موثری در ارتقاء سلامت شهرستان فسا داشته باشد.

در ادامه این مراسم ، با حضور ریاست دانشگاه علوم پزشکی از داوطلبین سلامت برتر شهرستان تقدیر شد ، اجرای سرود توسط سفیران سلامت دانش آموزی و اجرای موسیقی زنده و مسابقه سلامت از دیگر برنامه های این همایش بود.