پورتال معاونت بهداشت - دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی فسا

tech

اخبار

آرشیو اخبار

 

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، در روز 11 فروردین دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه به همراه مسئول و تعدادی از کارشناسان واحد بهداشت محیط از 36 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و شهری فسا بازدید کردند ، در این بازدیدها یک رستوران بین راهی که به صورت غیر بهداشتی اقدام به تهیه غذا و عرضه آن به مسافران نوروزی میکرد غیر فعال گردید ومیزان 130 کیلوگرم مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد از سطح عرضه جمع آوری شد . همچنین با رستورانی که به صورت غیرمجاز اقدام به عرضه قلیان به مشتریان نموده بود اخطار قانونی داده  شد وقلیانهای عرضه شده ضبط گردید .

درادامه این بازدیدها تیم بازرسی معاونت بهداشت از زائر سرای امامزاده اسماعیل (ع) و کارخانه یخ مستقر در این محل بازدید کردند و وضعیت بهداشتی این مکانها مورد بررسی قرار گرفت .

لازم به ذکر است تشدید بازرسها از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در قالب بسیج سلامت نوروزی تا 15 فروردین ادامه خواهد داشت .