به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، دکتر علی اصغر خالقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی  به همراه معاونین توسعه ، بهداشت و فرهنگی - دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی فسا از  نمایشگاه ازدواج سالم ، مناسب و پایدار بازدید کردند .

خانم ویدا لیمویی مسئول واحد آموزش سلامت معاونت بهداشت در خصوص این نمایشگاه گفت : نمایشگاه ازدواج سالم ، مناسب و پایدار با هدف فرهنگ سازی و اجرای مداخلات مناسب و اثر بخش در زمینه ترویج ازدواج مناسب ،ارتقاء شاخص های سلامت در بین جوانان و تحکیم بنیان خانواده در دانشگاه علوم پزشکی فسا برپا شده است .

وی افزود : در این نمایشگاه بسته های آموزشی شامل کتابچه ، پمفلت و آلبوم پوستر در زمینه ازدواج سالم و خود آموز در زمینه خودمراقبتی جوانان و مشاوره به بازدید کنندگان ارائه می شود.

خانم لیمویی خاطرنشان کرد :این نمایشگاه از تاریخ 26 فروردین برپا شده است و تا 29 فروردین ادامه خواهد داشت .