به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه به مناسبت روز دندانپزشک و اعیاد شعبانیه با حضور در مرکز جامع سلامت دهان و دندان فسا با اهداء گل و لوح تقدیر از دندانپزشکان حوزه معاونت بهداشت تشکر کردند.

در این دیدار دکتر کریمی با حائز اهمیت دانستند نقش دندانپزشکان در تامین سلامت اقشار جامعه به خصوص نسل آینده ، بر فرهنگ سازی در حوزه بهداشت دهان و دندان تاکید کردند.

ایشان افزودند : دندانپزشکان باید نهایت تلاش خود را در حفظ دندان مراجعین به این مرکز انجام دهند و این فرهنگ را باید در بین مردم نهادینه کرد که آخرین راه چاره درمان عفونت دندان ، کشیدن است و تا حد امکان باید از کشیدن دندان خودداری شود .

دکتر کریمی ازمسئول و دندانپزشکان این مرکز خواستند تا در جهت توسعه و تنوع بخشی خدمات مرکز جامع سلامت دهان و دندان حرکت کنند .