به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، مراسم نواختن زنگ سلامت در اولین روز از هفته سلامت سال 97 در مدرسه نبی اکرم (ص ) شهر ششده برگزار شد.

در این مراسم که با حضور رئیس آموزش و پرورش ششده و قره بلاغ ، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا ، جمعی از کارکنان این دو نهاد ، دانش آموزان و مدیران برتر در حوزه سلامت برگزار شد . آقای بلاغی رئیس آموزش و پرورش ششده و قره بلاغ با اشاره به 3 حوزه بنیادی پیشرفت یعنی ، سلامت ، عمران ، آموزش و پرورش  که باعث توسعه یافتگی هر کشوری می شود گفت : هر چند حوزه عمرانی بخصوص جاده و همچنین حوزه سلامت شاخص های مهمی هستند ، ولی حوزه اموزش و پرورش به علت تربیت انسانهای آینده ساز مهمترین بخش برای توسعه یافتگی است و از طرف دیگر طبق سند بنیادی آموزش و پرورش یکی از شش ساحت مهم در آموزش و پرورش ساحت سلامت است و انسانی که سلامتی نداشته باشد به ساحت های دیگر نیز دست پیدا نمی کند ، پس رابطه آموزش و پرورش و سلامت یک رابطه در هم طنیده است .

وی افزود : در همین راستا آموزش و پرورش ششده و قره بلاغ حرکت در مسیر سلامت را یکی از اهداف خود قرار داده است و با تلاش کلیه همکاران به خصوص معاونت پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ، مدارس مروج سلامت که در سال گذشته 14 مدرسه بود به 29 مدرسه مروج سلامت تا سال 97 رسیده است و مدارس پنج ستاره ما که تنها 2 مدرسه بود در طول یکسال به 11 مدرسه 5 ستاره و 18 مدرسه چهارستاره افزایش یافته است و بنده از همکاران خود بخصوص جناب آقای تقوی ، سرکار خانم کریمی راد و آقای رضایی به خاطر تلاشهایشان برای رسیدن به این شاخص ها تشکر می کنم.

در ادامه این جلسه دکتر کریمی معاون بهداشت دانشگاه با مهم دانستن آموزش و پرورش در فرهنگ سازی در حوزه سلامت گفت : اگر ما به صورت صحیح به دانش آموزان که آینده سازان این کشور هستند آموزش دهیم قطعا در آینده به شاخصهای بهتر بهداشتی دست خواهیم یافت .

دکتر کریمی افزود : این کار در بسیاری از کشورها انجام شده است و با مدیریت صحیح به نتایج خوبی دست یافته اند و ما هم اگر درست عمل کنیم قطعا پیشرفت خواهیم کرد و این نیازمند به همکاری بین بخشی ، توجه بیشتر به برخی حوزه ها نظیر بهداشت روان ، تغذیه و همچنین نیازمند فرهنگ سازی است .

معاون بهداشت دانشگاه از دستندرکاران سلامت در آموزش و پرورش ششده به خاطر ارتقاء شاخص های بهداشتی و پیشرفت 50 درصدی مدارس مروج سلامت این بخش تقدیر و تشکر کردند.

در ادامه این جلسه از سفیران سلامت دانش آموزی و مدارس مروج سلامت برتر تقدیر شد.