به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، غرفه سلامت با شعار "پوشش همگانی سلامت" توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا در باغ کدیوری برپا شد.

مهندس محمد کاظم حیدری مسئول روابط عمومی بهداشت در این خصوص گفت : با توجه به شعار سلامت سال 97 که "پوشش همگانی سلامت برای همه در همه جا" است معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصمیم گرفت برای اطلاع رسانی به عموم مردم ضمن برگزاری کلاسهای آموزشی در سراسر شهرستان و اطلاع رسانی از طریق فضاهای عمومی شهری و فضای مجازی ، غرفه ای را در محل باغ کدیوری فسا برپا کند تا ضمن اطلاع رسانی از طریق توزیع متون آموزشی  ، با حضور کارشناسان بهداشت در محل این غرفه ، اطلاعات سلامت را به صورت سخنرانی به عموم مراجعه کنندگان به این باغ ارائه نمایند و به سوالات مخاطبین نیز پاسخ دهند.

مسئول روابط عمومی معاونت بهداشت افزود : هر شب یک تیم متشکل از کارشناسان 4 واحد مختلف معاونت بهداشت جهت اطلاع رسانی در باغ شهرداری حضور خواهند یافت و پاسخگوی سوالات بازدید کنندگان خواهند بود.

در اولین شب از برپایی این غرفه کارشناسان واحدهای سلامت روان ، پزشک خانواده ، بیماریهای غیرواگیر و بهداشت مدارس حضور داشتند و آموزشهای خود را ارائه نمودند که با استقبال مردمی مواجه شد،  همچنین هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی فسا نیز در شب اول برپایی این غرفه از خدمات ارائه شده در این غرفه بازدید کردند .

مهندس حیدری خاطرنشان کرد : غرفه سلامت معاونت بهداشت تا هفتم اردیبهشت از ساعت 18 الی 20:30 برای بازدید همشهریان محترم فسایی برپا می باشد.