به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، کلاس آموزشی پیشگیری و تشخیص زود هنگام بیماریهای غیر واگیر ، شامل بیماریهای قلبی – عروقی ، سرطان ، دیابت ، آسم و آلرژی توسط کارشناسان واحد مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت در دانشگاه دولتی فسا برگزار شد.

در این کلاس آموزشی آقای عبدا.. عزیزی مسئول واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر و یکی از مدرسین این کلاس آموزشی در خصوص اهمیت مراجعه افراد بالای 30 سال جهت انجام خطر سنجی با هدف پیشگیری از سکته قلبی و مغزی ، همچنین اهمیت بیماری دیابت ، فشارخون و  خود مراقبتی جهت جلوگیری از ابتلا به بیماریهای غیر واگیر صحبت کردند .

در ادامه این کلاس اموزشی آقای حسین محمدی فر کارشناس ارشد واحد مبارزه با بیماریهای غیر واگیر در خصوص راه های پیشگیری از سرطانها به فراگیران آموزش دادند.

همچنین با حضور کارشناسان واحد بهداشت خانواده در دانشگاه دولتی فسا سلامت 300 نفر از دانشجویان توسط کارشناسان مورد بررسی قرار گرفت ، در این برنامه توده بدنی و فشار خون دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت و قرص ویتامین D در بین آنها توزیع گردید.