به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، نمایشگاه خطرسنجی بیماریهای قلبی- عروقی و سرطان در قالب البوم پوستر و متون آموزشی شامل کتابچه ، پمفلت و پوستر در طول هفته سلامت در دانشگاه فسا برپا شد.

خانم لیمویی ، مسئول واحد آموزش سلامت و مجری برپایی نمایشگاه در این خصوص گفت : با توجه به اینکه در کشور ما بیماریهای قلبی – عروقی رتبه بالایی را در میزان مرگ و میر دارد و سرطان نیز با توجه به پیشرفت تکنولوژی رو به  افزایش است ، آگاهسازی نسل جوان برای پیشگیری از این بیماریهای مزمن حائز اهمیت است ، در همین راستا واحد آموزش سلامت در طول هفته سلامت اقدام به برگزاری نمایشگاه خطرسنجی بیماریهای قلبی – عروقی و سرطان در دانشگاه فسا کرد تا دانشجویان و کارکنان این دانشگاه با راهکارهای پیشگیرانه این بیماریهای آشنا شود.

لازم به ذکر است ،دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و دکتر اژدری رئیس دانشگاه فسا با همراهی جمعی از مدیران معاونت بهداشت و دانشگاه فسا از این نمایشگاه بازدید کردند . در پایان این بازدید جلسه ای با حضور دکتر جلال کریمی و مدیران معاونت بهداشت در دفتر رئیس دانشگاه فسا برگزار شد که در این جلسه در خصوص اهداف سلامت معاونت بهداشت  و چگونگی همکاری معاونت بهداشت و دانشگاه فسا برای افزایش سواد سلامت دانشجویان و کارکنان بحث و رایزنی شد.