به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، همایش روز ملی جوان با حضور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا و به همت واحد نوجوانان و جوانان معاونت بهداشت در سالن بعثت دانشگاه برگزار شد.

خانم فاطمه زارعپور مسئول واحد نوجوانان و جوانان معاونت بهداشت در این  خصوص گفت : با توجه به ساختار جمعیت ایران که بخش بزرگی از آن را جوانان تشکیل می دهند ، آموزش به جوانان در زمینه خودمراقبتی و آگاه سازی خانواده ها در مورد حیطه های اولویت دار سلامت جوانان همچنین آشنایی جوانان با مهارتهای زندگی سالم و ازدواج آگاهانه می تواند نقش مهمی در سلامت جامعه ی ایرانی داشته باشد.

در همین راستا ، 8 لغایت 14 اردیبهشت ماه هر سال به عنوان هفته ملی جوان نامگذاری شده است  و با تعیین  شعار سال و برنامه ریزی که توسط وزارت بهداشت انجام می شود تلاش می شود تا در زمینه سالم زیستن جوانان فرهنگ سازی و برنامه ریزی شود.

مسئول واحد جوانان معاونت بهداشت افزود :شعار امسال هفته ملی جوان " شاد زیستن را تجربه کنید " است که در اولین روز از هفته ملی جوان ، معاونت بهداشت ،همایش روز ملی جوانان را با رویکرد شاد زیستن در قالب برنامه های مفرح و شاد و همچنین آموزش در زمینه سبک زندگی سالم و ازدواج پایدار را برگزار نمود.

وی در خصوص برنامه های همایش گفت : در این همایش که با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، کارکنان این معاونت و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد برنامه هایی شامل سخنرانی دکتر اجاقی مسئول واحد بهداشت روان در خصوص سبک زندگی سالم با رویکرد ازدواج آگاهانه ، موسیقی زنده و مسابقه اجرا گردید.