به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، به مناسبت 28 آوریل ،مراسم روز جهانی بهداشت حرفه ای و ایمنی با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، مسئول وکارکنان واحد بهداشت حرفه ای ، واحد های ستادی معاونت بهداشت و کارشناسان بهداشت حرفه ای کارخانجات شهرستان فسا برگزار شد.

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه با تبریک این روز به کارشناسان بهداشت حرفه ای گفت : باید رویکرد بهداشت حرفه ای در شهرستان فسا در جهتی باشد که امنیت شغلی کارگران روز به روز بهبود یابد و در این زمینه پیشرفت داشته باشیم .

دکتر کریمی تعامل بین بهداشت حرفه ای و کارخانجات را مهم دانست و گفت :تعامل بین  بهداشت حرفه ای و کارخانجات و کارگاه ها باید به صورتی باشد تا بهداشت حرفه ای فردی سالم رادر اختیار کارفرما قرار دهد و کارفرما هم باید تلاش کند تا سلامت کارگر تداوم داشته باشد و در این زمینه ، معاونت بهداشت با کارفرمایان تعامل دارد و تعارف ندارد و با نواقص کارخانجات و کارگاه ها که باعث به خطر افتادن سلامت کارگران می شود مماشات نخواهد کرد.

معاون بهداشت دانشگاه از کارشناسان بهداشت حرفه ای کارخانجات خواست با همکاری کارفرمایان برای نشاط ، آموزش ، تغذیه و پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر کارگران برنامه داشته باشند و آمادگی معاونت بهداشت برای همکاری در این زمینه را اعلام کرد.

از دیگر برنامه های این مراسم اهداء لوح تقدیر به کارشناسان بهداشت حرفه ای توسط معاون بهداشت دانشگاه ، اجرای موسیقی زنده و مسابقه دارت بود.