به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه با حضور در مدرسه دخترانه امام حسن عسکری (ع) شهرک طالقانی از مدیر این مدرسه به خاطر اقدام زیبای بهداشت محیطی در زمان برگزاری اردوی مدرسه تقدیر کرد.

گفتنی است ، دکتر کریمی معاون بهداشت دانشگاه که در محل امامزاده حسن روستای کچویه حضور داشت با صحنه ی زیبایی روبرو شد که گویای فرهنگسازی و آموزش مناسب دانش آموزان مدرسه ی دخترانه امام حسن عسکری (ع) شهرک طالقانی بود . دانش آموزان پس از اتمام اردوی زیارتی – تفریحی با در دست داشتن پلاستیک زباله اقدام به جمع آوری زباله های موجود در محل برگزاری اردو کردند و محوطه استقرار خود و اطراف آن را تمیز نمودند .

معاون بهداشت دانشگاه در روز بعد از برگزاری این اردو با حضور در مدرسه امام حسن عسکری (ع) از سرکار خانم بنفشه مرادی مدیر این مدرسه با اهداء لوح تقدیر قدردانی کردند.

دکتر کریمی در جمع معلمان و مسئولان این مدرسه گفت : این اقدام زیبای بهداشتی دانش آموزان نتیجه تلاش مشترک معلمان و مدیر این مدرسه است و معاونت بهداشت دانشگاه با ظرفیت هایی که در زمینه آموزش در اختیار دارد آماده همکاری با این مدرسه و تمامی مدارس سطح شهرستان فسا برای ارتقاء سواد سلامت دانش آموزان و اولاء آنها است .