به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، به دلیل غلظت بالای ریزگردها و آلودگی شدید هوای شهرستان فسا ، "کمیته بهداشت ،کارگروه سلامت در بلایا" با حضور دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه، مهندس منوچهر جوکاران مسئول واحد مدیریت بلایا و مسئولین واحد های ستادی معاونت بهداشت تشکیل جلسه داد.

در این جلسه وضعیت آلودگی هوای شهرستان مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص اقدامات مورد نیاز جهت حفظ سلامت مردم شهرستان فسا هم اندیشی شد.

در این جلسه مقرر شد :

• اطلاع رسانی به عموم مردم از طریق فضای مجازی و توزیع متون آموزشی در خصوص حفظ سلامت در زمان افزایش ریزگردها و آلودگی هوا انجام شود.
  • مکاتبات وهشدارهای لازم به بیمارستانها و اورژانس جهت آمادگی لازم برای پذیرش گسترده مراجعه کنندگان داده شود .
  • همچنین هماهنگی های لازم با فرمانداری و نهادهای دستندرکار نظیر محیط زیست انجام شود تا تصمیمات جمعی مقتضی جهت حفظ سلامت مردم شهرستان اتخاذ گردد.
  •  پیشنهاد می شود به دلیل آلودگی شدید هوا مدارس مقاطع ابتدایی و راهنمایی در نوبتهای صبح و عصر تعطیل شودند.