به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت جلسه هماهنگی ساماندهی سگهای بلاصاحب با حضور معاون بهداشت دانشگاه ، کارشناسان ستادی این معاونت ، نمایندگانی از فرمانداری ، شهرداری ، محیط زیست و  انجمن حمایت از حیوانات مهر فسا در دفتر معاون بهداشت دانشگاه برگزار شد.

دکتر کریمی معاون بهداشت دانشگاه ، مسئله سگهای بلاصاحب را یکی از دغدغه های معاونت بهداشت دانست که خطراتی را برای شهروندان فسایی در زمینه حیوان گزیدگی واحتمال شیوع بیماری سالک ایجاد کرده است .

دکتر کریمی افزود : یکی از وظایف ما در معاونت بهداشت پیشگیری از بیماریهای زئونوز است که دراین زمینه نیاز به همکاریهای بین بخشی وجود دارد .

مهندس صفری نماینده شهرداری فسا ضمن تقدیر از معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا بخاطر همکاری بسیار خوب با شهرداری و  پیگیری برنامه ساماندهی سگهای بلاصاحب ، آمادگی شهرداری فسا را در اجرای برنامه زنده گیری اعلام کرد و گفت : شهرداری نهایت تلاش خود را برای اجرای موفق این برنامه انجام خواهد داد.

دکتر عطاءالهی مدیر انجمن حمایت از حیوانات نیز آمادگی انجمن را در همکاری با سایر ادارات دست اندرکار و همچنین مدیریت پناهگاه سگهای بلاصاحب اعلام کرد.

در این جلسه مقرر شد :

1. محل نگهداری سگهای بلاصاحب توسط شهرداری فسا در مکان مناسب با استعلام از معاونت بهداشت و محیط زیست ایجاد شود .
  2. زنده گیری و حمل سگها به محل نگهداری توسط شهرداری فسا صورت گیرد.
  3. انجمن حمایت از حیوانات مهرفسا مدیریت محل نگهداری و تغذیه سگها را بر عهده گیرد.
  4. معاونت بهداشت در زمینه معاینه طب کار و واکسیناسیون کارگران با شهرداری همکاری خواهد داشت.
  5. برنامه زنده گیری سگهای بلاصاحب پس از برداشت محصول گندم شهرستان در ابتدای تیرماه شروع خواهد شد.