به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، جلسه هم اندیشی معاونت بهداشت و اداره زندان فسا با حضور دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه ، محسن انصاری رئیس زندان فسا ، کورش زارعی معاون سلامت و اصلاح و تربیت زندان فسا جمعی از مدیران معاونت بهداشت و کارشناسان واحد مبارزه با بیماریهای واگیر برگزار شد.

در این جلسه راه های همکاری مشترک برای پیشگیری از بیماریهای واگیر در بین زندانیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت .

دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه در این جلسه با حائز اهمیت دانستن اقدامات بهداشتی در زندانها به خاطر شرایط خاص این مکان ، از تلاشهای انجام شده توسط واحد مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت در زندان فسا تقدیر کرد.

دکتر کریمی افزود: خوشبختانه پیشرفتهای خوبی در درمان برخی از بیماریها نظیر هپاتیت c صورت گرفته است که می توانیم با بیماریابی در گروه های پرخطر مخصوصا زندانیان ،به طرف حذف این بیماری در شهرستان فسا قدم برداریم .

در ادامه محسن انصاری رئیس زندان فسا ، با تقدیر از زحمات معاونت بهداشت بخاطر همکاری تنگاتنگ با زندان فسا در زمینه مسائل بهداشتی ، همکاریهای بین معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا واداره زندان فسا را برجسته خواند که به عنوان الگو در استان فارس مطرح است .

وی زندانیان را یکی از گروه های نیازمند به حمایتهای بهداشتی دانست که همکاریهای بین بخشی زندان و معاونت بهداشت می تواند بسیاری از مشکلات را حل کند.

خانم دکتر باغبان مسئول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت نیز با تاکید بر همکاری و هماهنگی های بیش از پیش معاونت بهداشت و اداره زندان ، بر به روز شدن اطلاعات مشاوره و بیماریابی زندانیان تاکید کرد.