به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، به مناسبت 27 اردیبهشت روز جهانی فشار خون واحد مبارزه با بیماریهای غیرواگیر معاونت بهداشت اقدام به غربالگری فشار خون در چندین نقطه از شهرستان فسا کرد.

آقای روح ا. .ارشدی نژاد کارشناس ارشد واحد بیماریهای غیر واگیر در این خصوص گفت : به مناسبت روز جهانی فشارخون کارشناسان واحد بیماریهای غیر واگیر به همراهی کارشناسان بهداشت حرفه ای معاونت بهداشت با حضور در محل کوره های آجرپزی شهر نوبندگان ، اقدام به سنجش فشار خون کارگران و کارمندان این کارگاه ها کردند .

وی افزود :ایستگاه غربالگری فشار خون در محل معاونت بهداشت ، در مصلی نمازجمعه و با همکاری بسیج جامعه پزشکی در مسجد غدیر فسا برپا شد و به مراجعین به این ایستگاه ها مشاوره سلامت ارائه گردید.

ارشدی نژاد افزود : با غربالگری های وسیعی که از سال 85 در سطح شهرستان فسا در مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت انجام شده است،تا کنون حدود 8000 نفر بیمار مبتلا به پرفشاری خون شناسایی شده اند که  ماهیانه توسط مراقبین سلامت و هر سه ماه یکبار توسط پزشک خانواده مراقبت می شوند.

وی خاطرنشان کرد : لازم است تمامی افراد 30 سال به بالا جهت انجام خطرسنجی سکته های قلبی و مغزی، غربالگری( دیابت ،فشارخون بالا،اختلال چربی خون)به پزشک خانواده مراجع کنند.