به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ، نشست هم اندیشی هفته بدون دخانیات با حضور دکتر جلال کریمی معاون بهداشت دانشگاه ،مهندس کرمیمنش  مسئول واحد بهداشت محیط ، مهندس کاری کارشناس برنامه دخانیات و مسئولین واحدهای ستادی معاونت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه پس از تشریح دستورالعمل وزارت بهداشت در خصوص هفته ملی بدون دخانیات توسط مهندس کرمیمنش ، در زمینه چگونگی برگزاری برنامه های این هفته هم اندیشی شد و مصوب گردید :

الف.  واحد بهداشت محیط جهت جلوگیری از ارائه مواد دخانی به ویژه قلیان در اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع موادغذایی با مجامع امور صنفی و سایر ادارات دست اندرکار جلسات هماهنگی با هدف جلب مشارکت برگزار  کند.

ب.  اطلاع رسانی در خصوص عوارض مصرف دخانیات از طریق نصب بنر و توزیع متون آموزشی در اماکن عمومی انجام شود

ج.  برگزاری کلاس های آموزشی برای کارگران کارگاه ها و کارخانه جات و اتحادیه های کارگری با هدف افزایش سواد سلامت در زمینه مضرات دخانیات

د.  بهره گیری از تریبونهای مساجد و ائمه جمعه برای اطلاع رسانی به عموم مردم

لازم به ذکر است 5 الی 11 خردادماه 97 به عنوان هفته ملی بدون دخانیات با شعار ملی " قلیان ، سمی برای سلامت خانواده " با عناوین زیر در نظر گرفته شده است :

1 - شنبه ۵ خرداد ماه " جوانان علیه قلیان"

۲ - یکشنبه ۶ خردادماه  " خانواده ی سالم با دوری از قلیان "

۳ - دوشنبه ۷خردادماه " قهوه خانه سالم عاری از دخانیات"

۴ -  سه شنبه ۸خردادماه  " دوری از دخانیات، حق شهروندی "

۵ -  چهارشنبه ۹ خردادماه  " تعهد و مسئولیت اجتماعی در پیشگیری از دخانیات "

۶ -  پنجشنبه ۱۰ خردادماه  " دوری از قلیان برای سلامت قلب"

۷ -  جمعه ۱۱ خردادماه " آموزه های دینی علیه قلیان "