به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت ،با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و اداره دامپزشکی شهرستان فسا ، کلاس آموزشی پیشگیری از تب کریمه – کنگو با حضور دهیاران واعضای شورای اسلامی روستاهای شهرستان فسا برگزار شد.

دکتر آیدا باغبان مسئول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر معاونت بهداشت در این خصوص گفت : با توجه به نقش ارزنده دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستا در آگاهی بخشی به اهالی روستاها همچنین هماهنگی های بین بخشی برای پیشگیری از بیماریهای ، کلاس آموزشی پیشگیری و کنترل تب کریمه – کنگو با هدف آموزش آبشاری در روستاها با همکاری معاونت بهداشت و اداره دامپزشکی شهرستان فسا در محل سالن اجتماعات فرمانداری فسا  برگزار شد.

در این کلاس آموزشی دکتر خسروی رئیس اداره دامپزشکی ، دکتر باغبان مسئول واحد مبارزه با بیماریهای واگیر و آقای مهدی شرفی کارشناس بیماریهای زئونوز معاونت بهداشت در خصوص اهمیت بیماری تب کریمه – کنگو ، راه های انتقال ، راه های پیشگیری و کنترل ناقل بیماری ، آموزش های لازم را به فراگیران ارائه نمودند.

در این جلسه مقرر گردید ، دهیاران و شوراهای اسلامی با همکاری روستائیان و راهنمایی اداره دامپزشکی و معاونت بهداشت، جهت کنترل ناقل بیماری ( کنه ) اقدام به سمپاشی دامداریها کنند.